• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Kaka: Maldini kan bringe Milan på ret kurs

Foto: Getty Images

AC Milan-legenden Kaka tror, at han tidligere holdkammerat Paolo Maldini kan få den lidende storklub tilbage til tidligere tiders storhed.

Af Nicklas Grodt Degn

AC Milan står foran en sommer fyldt med forandring. Sikkert er det, at træner Gennaro Gattuso og sportsdirektør Leonardo er væk, og der meldes nu om, at en ny sportslig ledelse med legenden Paolo Maldini er ved at blive kørt i stilling.

Det er et godt valg at trække i bestræbelserne på at nå tilbage til toppen af italiensk fodbold, hvis man spørger en anden AC Milan-legende.

- Nu skal vi se, hvilken retning de tager, men der er i bedring og så er der Paolo Maldini. Jeg tror, de er på rette kurs, siger brasilianske Kaka, der brillerede i AC Milan fra 2009 til 2013, til Sky Sport Italia.

- Maldini er et stort forbillede for mig. Han ventede ni år med at vende tilbage til Milan. Jeg vil tage samme vej som ham. Det er svært at bryde sig fri af Milan. Selv i Brasilien læser jeg altid nyheder om holdet og ser deres kampe, siger Kaka med hentydning til den åbne invitation, som Maldini havde fra AC Milan-toppen, som Maldini længe ventede med at acceptere, da han ville være sikker på projektet.

Den i dag 37-årige Kaka sluttede karrieren i MLS-klubben Orlando City i 2017. På rygtebasis kædes han også sammen med en mulig rolle i AC Milans sportslige ledelse.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.