• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Klubpræsident vil ikke undskylde efter racistisk Balotelli-kommentar

Foto: Getty Images

Brescias præsident vil ikke forklare sig for at rense sit navn, efter at han udtalte sig racistisk. Det behøver han ikke, mener han.

Af Victor Risager

Mario Balotelli har været genstand for racistiske tilråb fra modstanderes fans i denne sæsons Serie A, og mandag kom klubpræsidenten i Brescia, hvor Balotelli spiller, også i modvind.

Da klubpræsidenten, Massimo Cellino, skulle forklare, hvorfor Balotelli ikke var i aktion i weekeden, leverede han en racistisk kommentar. 

Læs også:Brescia-præsident med racistisk kommentar mod Balotelli: Var bare en joke

- Han er sort - hvad kan jeg sige? Han arbejder på at få det til at lysne, men han har det svært, sagde klubpræsidenten.

Efterfølgende har klubben været ude og kalde det en misforstået joke. Men Massimo Cellino selv nægter at forklare. Han behøver ikke at rense sit navn, lyder forklaringen fra klubpræsidenten.

Læs også:Fanformand får 11 års karantæne efter Balotelli-tilråb

- Jeg behøver ikke at rense mit navn i forbindelse med noget, jeg ikke tror på. Ved du, hvad det tragiske ting er? I (journalister, red.) ved ikke, hvad I skal skrive. Hvis jeg forklarer mig overfor dem, der har bedt mig om at forklare, vil jeg gøre endnu større skade. Gode mennesker kender mig, fortæller Brescia-præsidenten ifølge nyhedsbureauet ANSA.

Mario Balotelli blev i starten af november udsat fra racistiske tilråb mod Verona, hvilket fik ham til at sparke bolden op på tilskuerpladserne. Efterfølgende spillede han en halvleg mod Roma, før han i weekenden var helt ude af truppen – angiveligt på grund af uenigheder med cheftræner Fabio Grosso. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus