• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Lægetjek tirsdag: Juventus vil bruge 130 millioner på argentiner

Cristian Romero rykker tættere på et skifte til Juventus fra Genoa. Det forventes dog, at han bliver lejet ud med det samme.

Af Oliver Okstrøm

De italienske mestre fra Juventus ser ud til at være tæt på at hente Genoa-forsvarsspilleren Cristian Romero til klubben, og der mangler nu blot et godkendt lægetjek, inden skiftet kan gennemføres.

Det skriver det italienske medie Sky Sport Italia.

Her forlyder det, at der er blevet booket en tid til ham på Juventus' lægehus J Medical i Torino på tirsdag, hvor man altså kan få formaliteterne på plads, inden argentineren kan rykke fra Genoa til den italienske storklub.

Det lader dog til, at Romero kan se langt efter spilletid i den sorthvide trøje, da det forventes, at han efter skiftet vil blive lejet ud med det samme. Her skulle det bedste bud ifølge føromtalte medie være Atalanta.

Prisen for Cristian Romero lader til at være på omkring 130 millioner kroner.

Når skiftet falder på plads, så er det anden gang på få dage, at Juventus bruger en pæn sum på en spiller, som ikke ligefrem er den store stjerne. I sidste uge hentede man den tyrkiske forsvarsspiller Merih Demiral fra Sassuolo.

Superliga

Ung FCM-debutant: Jeg er stolt

19-årige Nicolas Madsen fik sine første minutter for førsteholdet, da FC Midtjylland søndag vandt sikkert i Lyngby.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.