• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Medie: Lazio vil have 370 millioner kroner for Keita og de Vrij

Medie: Lazio vil have 370 millioner kroner for Keita og de Vrij
Foto: Getty Images

I Rom har de nu angiveligt sat et prisskilt på deres to ombejlede spillere Keita Balde Diao og Stefan de Vrij, som Juventus især er interesserede i.

Af Oliver Okstrøm

Lazio tog søndag aften Juventus ved næsen, da de vandt den italienske Super Cup med 3-2 efter et sejrsmål, der blev scoret dybt inde i overtiden. Nu lader det til, at Rom-klubben forsøger at tage Juve ved næsen endnu engang. Denne gang på transfermarkedet

De har nemlig prissat en en samlet pakke med Keita Balde Diao og Stefan de Vrij til ca 375 millioner kroner. Det melder Sport Mediaset.

Her regner man med, at Stefan de Vrij kommer til at koste omkring 150 millioner kroner, mens Keita vil have en pris på omkring 225 millioner kroner, og de to klubber skal nu have et møde med hinanden, som forventes at blive afviklet indenfor de næste 48 timer.

Dog skal det med i regnestykket, at begge spillere har kontraktudløb til sommer, hvor de kan skifte gratis til, hvilken som helst klub, de får et tilbud fra. Dermed spiller Lazio meget højt spil med de priser, de angiveligt har sat på spillerne.

Søndag var det kun Stefan de Vrij, der spillede med, da Keita ifølge Lazio-præsident Claudio Lotito have problemer med hovedet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus