Mertens med flot frisparksperle i sikker Napoli-sejr

Napoli hentede en sikker 2-0-sejr over Frosinone søndag eftermiddag.

Napoli nærmer sig med hastige skridt deres anden andenplads i træk i Serie A, og søndag tog de endnu et skridt mod at sikre sølvmedaljerne med en 2-0-sejr over Frosinone.

Efter 19 minutter kom Napoli foran, og det var efter en fantastisk scoring af Dries Mertens på direkte frispark. Det var belgierens 16. sæsonmål

Efterfølgende var Napoli også mest på bolden og havde de største chancer, men det andet mål lod vente på sig.

Det kom dog i starten af anden halvleg, hvor Amin Younes scorede til 2-0 med endnu et flot mål. Younes spillede bandespil med Arek Milik, før han afdriblede en Frosinone-forsvarsspiller og køligt sendte bolden ind ved fjerneste stolpe.

Det resultat holdt indtil slutfløjtet, og Napoli har nu 70 point, hvilket er otte mere end rækkens nummer tre, Inter, med fire kampe igen.

Frosinone er derimod nummer 19 i Serie A, og mandag kan det blive en realitet, at de rykker ud af den bedste italienske række. Hvis Genoa besejrer SPAL søndag, og Udinese besejrer Atalanta mandag, vil Frosinone således være sikre på nedrykning.