• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lasse Sylvest Mikkelsen

Pirlo indrømmer: Jeg kunne have skiftet til Barcelona

Pirlo indrømmer: Jeg kunne have skiftet til Barcelona
Foto: Getty Images

Andrea Pirlo har afsløret, at han kunne have sluttet sig til Barcelona som en del af Zlatan Ibrahimovic's skifte til AC Milan i 2010.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Zlatan Ibrahimovic forlod Barcelona til fordel for AC Milan efter blot en sæson i den catalanske storklub, men ifølge Pirlo blev han selv betragtet som en modvægt i den aftale, der bragte svenskeren til San Siro.

- Der var forhandlinger med Barcelona om Ibrahimovic, og at jeg rejste den anden vej, siger den nu 38-årige Pirlo til Sky Sport Italia.

- I sidste ende blev det løst med, at det kun var Ibra, der sluttede sig til Milano. Det ville helt sikkert have være en god oplevelse, men jeg var glad i Milano. Jeg ved ikke, om jeg ville have accepteret skftet. 

Pirlo diskuterede derefter, hvordan Milan var kørende under Gennaro Gattuso, som han spillede sammen med fra 2001 til 2011.

- Jeg så et Milan-hold, der var mere organiseret mod Crotone end i de første par kampe og spillede med gode ideer, sagde han og tilføjede.

- De havde mange chancer. Jeg så et hold, der var i leve. Det var vigtigt at få et resultat efter Fiorentina og derbyet. Nu har de tid til at arbejde. Jeg ville blive glad, hvis Rino fortsatte med dette.

Andrea Pirlo startede sin karriere i Brescia inden Inter hentede ham i 1998, tre sæsoner senere kom han til naboklubben AC Milan, hvor han tilbragte ti år inden Juventus hentede ham på en fri transfer. Her fik han fire år inden turen gik til USA og New York City FC, hvor han stoppede sin karriere 1. januar 2018.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus