• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Ronaldo stikker tommelfingeren op: Icardi er velkommen i Juventus

Det lader til, at Cristiano Ronaldo har givet Juventus-toppen grønt lys til at hente Mauro Icardi i Inter.

Af Oliver Okstrøm

Denne sommer har den argentinske angriber Mauro Icardi lignet en spiller, der er på vej videre til en ny klub, og denne kunne godt være Juventus. Her lader det nu til, at Ronaldo har givet tommel op til Icardi som ny 9'er i truppen.

Det skriver den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

De italienske mestre har senest vinket farvel til Moise Kean, som er skiftet til engelske Everton, ligesom der er spørgsmålstegn ved, hvordan Mario Mandzukic' fremtid skal se ud med Manchester United som bejler. 

Endelig er der også Gonzalo Higuain, som er på vej videre, hvilket åbner op for, at der skal en ny angriber ind i truppen, som altså kan se ud til at blive Inter-angriberen, som i sidste sæson blev udsat for at få frataget anførerbindet og sendt på tribunen.

Derfor er det nu afgørende, at Cristiano Ronaldo har godkendt Juventus-bestyrelsens planer om at lave et makkerpar i angrebet mellem de to stjerner, som samtidig skal være med til at sikre klubben Champions League-trofæet for første gang siden 1996.

26-årige Icardi kom til Inter i 2013, hvorefter han har scoret 124 i 219 kampe i alle turneringer.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.