• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Spiegel-journalist svarer igen i Ronaldo-sagen: Vi har tjekket alt

Spiegel-journalist svarer igen i Ronaldo-sagen: Vi har tjekket alt
Foto: Getty Images

Ronaldo-lejren kalder Der Spiegels anklager mod stjernespilleren for fabrikerede. Nu fortæller det tyske magasins Christoph Winterbach om, hvordan han ser på sagen.

Af Oliver Okstrøm

Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo er i den seneste tid blevet indblandet i en voldtægssag. Her har han fået en ny advokat ved navn Peter S. Christiansen, som har valgt at svare den tyske udgivelse Der Spiegel, der står for historien, igen.

Her pegede han på, at dokumenterne, der er centrale i sagen, er baseret på hackerangreb og fabrikerede beviser.

Det er noget, som Spiegel-reporteren Christoph Winterbach har svaret igen på. Her slår han først fast i et opslag på twitter, at den slags beskyldninger er noget, som man har oplevet før.

- Vores historie er omhyggeligt researchet, og vi har hundredvis af dokumenter fra forskellige kilder, der understøtter vores udsagn. Vi har ingen grund til at tro, at de dokumenter er falske, skriver Winterbach.

Derudover fortæller han, at man altid faktatjekker den information, man har fået, inden man udgiver noget. Samtidig er det hele blevet set igennem af deres advokater, og derfor står de fast på deres historie.

- Cristiano Ronaldos nye advokat skriver, at nogle af dokumenterne er fuldstændig fabrikerede. Det kommer to uger efter, at vi har udgivet. Mens de har benægtet voldtægtsanklagerne, så er det første gang, at Ronaldo-lejren forsøger at tilbagevise fakta i den artikel, lyder det fra Winterbach.

Den påståede voldtægt skulle være sket i Las Vegas tilbage i 2009.

Superliga

Mere Superliga

Fokus