• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Vanvittigt Napoli-comeback var forgæves i italiensk topkamp

Foto: Getty Images

Juventus var i fuld kontrol og foran med tre mål i anden halvleg. Men så fik Napoli fat i spillet i Serie A-topkamp.

Af Nicklas Grodt Degn

Der var lagt op til et topbrag af de helt store, da de sidste otte års italienske mestre fra Juventus lørdag aften tog imod de sidste to års italienske sølvvindere fra Napoli. Og opgøret skuffede på ingen måder i et festfyrværkeri af en kamp, der endte 4-3 til Juventus.

Allerede efter 16 minutter bragte Juventus sig foran ved nyindkøbet Danilo, der var kommet på banen få minutter forinden. Og efter 19 minutter udbyggede den tidligere Napoli-topscorer og nuværende Juventus-spids Gonzalo Higuain føringen til 2-0, hvilket også blev resultatet til pausen.

Et kvarter inde i anden halvleg var Cristiano Ronaldo på pletten til 3-0, men få minutter senere reducerede Napoli tog gange på kort tid til 3-2. Så begyndte Napoli ellers at ane håb og presse yderligere på og 10 minutter før tid gav det pote, da den nyindkøbte Napoli-back Di Lorenzo satte sidste fod på et frispark til 3-3.

Det lignede længe slutresulatet, men i to minutters overtid fik Juventus bolden dirigeret ind i Napoli-målet via en Kalidou Koulibaly-afretning til slutresultatet 4-3.

Dermed har Juventus maksimumpoint efter to kampe, mens Napoli har de tre point de samlede sammen i første runde mod Fiorentina. En kamp, der i øvrigt også endte 4-3, men altså med napolitanerne som sejrherrer.