• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Pirchert

Åge Hareide anbefalede tysk træner til Malmö FF

Landstræneren pegede på Uwe Rösler som en oplagt kandidat til cheftræner-jobbet i Malmø. Det tog klubben i den grad til sig.

Af Oliver Pirchert

For fire uger siden landede fyresedlen på Magnus Pehrssons kontor i Malmø. Siden da har Malmö FF været på udkig efter en ny manager til posten. Valget er nu faldt på tyske Uwe Rösler.

Faktisk havde den danske landstræner, Åge Hareide, en finger med i spillet. Det skriver det svenske medie, Footballskanalen.

Søren Rieks' og Lasse Nielsens nye cheftræner blev anbefalet af nordmanden. Og det satte hele processen i gang, lyder det fra Malmö FF's administererende direktør, Niclas Carlnén.

- Vi har haft mange interessante navne. Lige under ti personer har vi haft til samtale. I sidste ende blev det en fremragende person. Det absolut stærkeste kort, udtaler Niclas Carlnen om Uwe Rösler.

Blandt trænere, som Malmö FF overvejede at ansætte, finder man prominente navne som Ole Gunnar Solskjaer og Olof Mellberg.

Men Uwe Rösler, der har klubber som Leeds United, Wigan, Brentford, Molde, Viking og Lillestrøm på sit CV, blev altså det endelige valg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus