Nicklas Bendtner satte lidt ord på sit vigtige mål lørdag mod Molde.

Rosenborg spillede sig lørdag yderligere foran i kampen om det norske mesterskab, da de på udebane slog udfordrerne Molde, der befinder sig på en 3. plads i tabellen. 

Gæsterne var ellers kommet bagud, men med godt et kvarter igen bragede Nicklas Bendtner en verdensklasse udligning i nettet, da han med ydersiden sendte bolden op i modsatte målhjørne. Herfra scorede Rosenborg også til 2-1, og så kunne de fejre en svær udesejr. 

Bendtner har nu scoret 9 ligamål, hvilket bringer ham op på en fjerdeplads på den norske topscorerliste. Selv var han meget glad for resultatet og det flotte mål:

- Jeg var glad for målet. Det kom på et rigtig godt tidspunkt også. Vi havde haft godt styr på spillet og manglede bare at score, så det var rigtig vigtigt for os. Det gav os et løft, og bagefter føler jeg egentlig, at vi har fuld kontrol på kampen og fortjent vinder, selvom at vi i første omgang måske ikke spiller vores bedste fodbold. Vi har nu vundet begge kampe mod Molde og slået en potentiel stor konkurrent ud i mesterskabskampen, fortæller en glad Nicklas Bendtner til Rosenborgs hjemmeside og fortsætter:

- Det var et stort skridt mod mesterskabet. I England taler man op sekspoints-kampe, og det her var en af dem. Hvis de havde vundet, ville de være tæt på os, men vi vinder, og det ligner nu en svær opgave for dem, afslutter Bendtner.

Rosenborg er nu 10 point foran Molde på tredjepladsen. Nærmeste forfølger er derfor fortsat Sarpsborg, der er 8 point efter Rosenborg på førstepladsen.

Du kan ovenover artiklen se højdepunkter fra det norske topopgør, hvor Nicklas Bendtner scorede et sandt drømmemål.

SENESTE NYT...
OP | NED