Skandinavien

Bendtner matchvinder i Rosenborgs pokaltriumf

Nicklas Bendtner var manden, der sikrede Rosenborg pokaltitlen med sejr over Strømsgodset.

The Double er nu er realitet for Rosenborg.

Efter at være blevet norske mestre sidste weekend skulle Rosenborg i dag op mod Strømsgodset i pokalfinalen, og det endte med en sejr på 4-1.

Rosenborg kom ellers bagud efter 13 minutter, da den tidligere FC København-spiller Mostafa Abdellaoue sendte Strømsgodset i front.

Bare fem minutter senere kom Rosenborg dog på omgangshøjde, da Nicklas Bendtner lagde op til et mål af Mike Jensen. Lige før pausen kom de foran 2-1 på Anders Konradsens mål.

Efter pausen var det så Nicklas Bendtners tur til at score, da han bragte Rosenborg på 3-1, og derfor så det for alvor positivt ud for Rosenborg.

I overtiden var det så igen Nicklas Bendtner, der var på pletten, da han scorede målet til 4-1, som også blev kampens slutresultat.