• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Lasse Sylvest Mikkelsen

Fans presser Rosenborg til at droppe træningstur til Dubai

Fans presser Rosenborg til at droppe træningstur til Dubai
Foto: Getty Images

Rosenborg har efter pres fra klubbens fans besluttet ikke at gennemføre den planlagte træningslejr i Dubai til januar.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Da det blev mandag blev offentliggjort, at klubben skulle en tur til Dubai, vakte det opsigt fra utilfredse tilhængere, og både i går og i dag har der været diskussioner internt i klubben, om hvorvidt man skulle aflyse turen.

- Der er fuld enighed om, at klubben annulerer sin beslutning om at tage til Dubai, skriver Rosenborg BK på sin hjemmeside.

Beslutningen om ikke at tage til Dubai alligevel kommer efter pres fra klubbens fans, og især fanklubben Kjernen har været imod turen.

- Kernen ønsker på det stærkeste at fremhæve, at vi mener, at det er en modbydelig fejl af klubben - og opfordrer kraftigt bestyrelsen til at flytte træningslejren fra Dubai. Det krænker klubbens værdier!, skriver de på sin hjemmeside.

Fanklubben mener ikke, at en tur til Dubai er foreneligt med klubbens værdier, som handler om tradition, åbenthed og folkelighed.

- Vi i Kjernen er stolte af vores klub, og det vil vi gerne fortsætte med at være. Derfor mener vi, at det er helt nødvendig at minde om, at værdier af betydning ikke er noget, man tager frem når det passer en og begraver bagerst i skabet, når de er ubelejlige.

Rosenborg er Norges største klub og har millioner af følgere på de sociale medier, og det mener man i Kjernen skal tages alvorligt, og sender samtidig en stikpille mod FC København.

- Rosenborg er en klub som mange ser op til. Ja, der er mange som ikke kan lide os også, men det handler om misundelse. Klubben ønsker at have en profil som noget mere end bare en stak pokaler. Vi skal gå forrest. Vi skal bruge vores indflydelse og tage ansvar i forhold til at påvirke verden i en mere positiv retning, hvis vi kan.

- Nej, det er ikke klubbens job at udføre norsk udenrigspolitik, men vi kan opføre os som anstændige mennesker og tage afstand fra regimer, som hører hjemme i historiebøgerne! Det holder ikke at påpege, at man rent juridisk kan forsvare at gennemføre sådan et idiotisk stunt!

- Vi er da for faen ikke Molde eller FC København, slutter fangrupperingen.

Rosenborg vandt den netop overståede Eliteserien, og både Mike Jensen og Nicklas Bendtner har høstet roser for deres præstationer for den norske klub i denne sæson.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Jung: Det var på tide

Anthony Jung glæder sig over, at Brøndby IF endelig er i gang med at spille kampe igen.

Mere Superliga

Fokus