• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Kanstrup får ophævet aftalen i Tyrkiet: Skriver kort kontrakt i norsk klub

Kanstrup får ophævet aftalen i Tyrkiet: Skriver kort kontrakt i norsk klub
Foto: Vålerenga

Pierre Kanstrup har fået ophævet kontrakten med BB Erzurumspor og skifter til Vålerenga. Her skal han spille resten af året.

Af Anders Dehn

Bare et halvt år nåede Pierre Kanstrup i Tyrkiet, før han nu fortsætter karrieren i udlandet. Han nærmer sig dog Danmark en hel del med skiftet fra BB Erzurumspor til Vålerenga, der har hjemme i Oslo.

Den tidligere AGF-anfører har fået aftalen i Tyrkiet ophævet, efter holdet rykkede ned, og i stedet skrevet kontrakt for resten af 2019 i Norge. Det er han glad for.

- Vålerenga er en stor klub i Norge, og jeg ved, at de har de bedste fans i hele Norge. Det glæder jeg mig meget til at opleve. Nu har jeg set stadion, mødt mange mennesker og glæder mig meget til at komme i gang, siger han til klubbens hjemmeside.

Vålerenga ligger på sjettepladsen i den norske Eliteserien, og sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen fremhæver Pierre Kanstrups erfaring og lederegenskaber.

- Vi har ledt efter en midtstopper, siden Jonatan Tollås Nation blev skadet, så vi er rigtig glade for at have fået en så erfaren spiller som Pierre på plads. Med flere års erfaring fra den danske Superligaen som anfører forventer vi også at få en spiller, som kan tage ansvar i gruppen og være med til at hjælpe os mod at nå vores mål i efteråret, siger Ingebrigtsen.

30-årige Kanstrup skiftede i januar fra AGF til Erzurumspor og spillede 14 kampe i den tyrkiske Süperlig, men kunne altså ikke forhindre holdets nedrykning.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.