• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Kuhn vil finde nyt trænerjob: Nu skal jeg i gang igen

Livet er blevet godt igen, efter Allan Kuhn er kommet over chokket ved at blive fyret i Malmö FF for et år siden. Han er klar til sit næste job.

Af Anders Dehn

Da Malmö FF i går spillede den sidste kamp i sæsonen, markerede klubben det med en stor ceremoni, der fejrede de i alt 20 mesterskaber, som Himmelsblått har vundet gennem historien. Som repræsentant for mesterskab nummer 19 var Allan Kuhn mødt op.

Den danske træner blev ellers fyret få uger, efter han sikrede guldet for et år siden, men har altså fået tingene så meget på afstand, at han gerne ville være med til at fejre Malmö. Dermed fik han også mulighed for at tage afsked med sine spillere.

- Jeg havde ikke sagt farvel til nogle af spillerne, så det var fantastisk sjovt at møde dem. Dette er jo en festdag, og den vil jeg gerne medvirke til. Jeg har jo trods alt et mesterskab, og derfor kom jeg hertil, siger Kuhn til Sydsvenskan.

Det kom som en overraskelse for de fleste, at den danske træner fik sparket for et år siden, og Kuhn har endnu ikke fundet et nyt trænerjob. Det er ellers ikke, fordi muligheden ikke har budt sig, men nu er han klar til næste skridt i sin trænerkarriere.

- Nu skal jeg i gang igen. Det giver noget andet, når man ikke er fodboldtræner, man har tid til alt andet end at tænke på fodbold. Når man er kommet over overraskelsen og chokket, bliver livet fantastisk igen. Det tager lidt tid, men det gør det, siger Allan Kuhn.

Superliga

Mere Superliga

Fokus