• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Simon Møbjerg Sørensen

Patrick Olsen vil spille sig på landsholdet

Patrick Olsen vil spille sig på landsholdet
Illustration

Patrick Olsen vil bruge lejemålet i Strømsgodset på at spille sig ind på Morten Olsens a-landshold.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Det er en ambitiøs ung mand, Strømsgodset har hentet i Inter. Danske Patrick Olsen spiller hele 2014 i den norske mesterklub på en lejeaftale, og det år har han tænkt sig at bruge på at spille sig tættere på Morten Olsens a-landshold.

- Jeg har spillet unglandskampe fra U/16 til U/21-niveau. Jeg håber jo at spille mig nærmere a-landsholdet, men om jeg får chancen må tiden vise, siger Patrick Olsen til Strømsgodsets hjemmeside.

Patrick Olsens stødte i søndags til sine nye holdkammerater på træningslejren i spanske Estepona, og han tror på, at 2014 bliver et meget lærerigt år efter halvandet år i Inter, hvor det ikke lykkedes at slå sig ind på det stjernebesatte italienske mandskab.

- Det føles rigtig godt endelig at komme i gang her. Det er dejligt at møde holdet og træne med dem. Jeg har troen på, at det bliver et meget lærerigt år, og forhåbentlig får jeg spillet en del, så jeg får udviklet mig videre i karrieren, siger Olsen.

I Strømsgodset er han kommet til som afløser for den norske landsholdsspiller Stefan Johansen, der er skiftet til Celtic.

Superliga

Mere Superliga

Fokus