Mike Jensen skriver lang kontrakt med Rosenborg
2016-01-29 16:02
Foto: Rosenborg BK

Den tidligere Brøndby-spiller Mike Jensen er udnævnt til ny permanent anfører i den norske mesterklub, Rosenborg.

Mike Jensen er forud for den nye norske sæson udnævnt til permanent anfører i mesterklubben Rosenborg.
 
Den tidligere Brøndby-spiller høstede stor succes og anerkendelse i mesterskabssæsonen, hvor han i det meste af sæsonen fungerede som anfører i fraværet af Tore Reginiussens skade. 
 
Og netop Tore Reginiussen har selv budt ind med forslaget om at gøre danskeren permanent til anfører, da han før nytår kontaktede træner Kåre Ingebrigtsen.
 
Det fungerede fantastisk godt med Mike som anfører i fjor. Jeg er meget stolt over at have været anfører gennem flere år. Men eftersom jeg næsten var ude hele sidste år, ønsker jeg at have fuldt fokus på at komme tilbage på banen. Min rolle bliver at bakke op om anfører-teamet og bidrage med, hvad jeg kan der, siger Tore Reginiussen til klubbens hjemmeside. 
 
Ud over udnævnelsen af Mike Jensen er Jonas Svensson gjort til vice-anfører, mens Tore Reginiussen og Micke Dorsin indgår i anfører-teamet. 
 
Mike Jensen stolt og glad for det nye faste hverv.
 
- Jeg ser det som, at vi er et team med forskellige ansvarsområder, men det er klar, at jeg er stolt over at bære anførerbindet. Det er stort at lede holdet ude på banen i de store kampe som anfører, siger Mike Jensen
 
 

 

SENESTE NYT...
OP | NED