• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Tidligere OB- og AaB-angriber bekræfter henvendelse fra thailandsk klub

Rasmus Jönsson vendte for et år siden hjem til Helsingborgs IF, og nu bekræfter han, at en thailandsk klub har henvendt sig. Han forventer dog ikke, at han skal til udlandet igen nu og her.

Af Anders Dehn

Har man fulgt med i Rasmus Jönssons udtalelser, siden han forlod OB til fordel for Helsingborgs IF for et år siden, kan man ikke være i tvivl om, at svenskeren mener, at han traf den rigtige beslutning. Den glæde, han oplever på hjemmebanen, Olympia, oplever han ingen andre steder, lyder det.

Jönsson var i første omgang med til at spille Helsingborg tilbage i Allsvenskan, og siden begyndelsen af 2019 har han og holdet spillet i Sveriges bedste række. Så comebacket har været en succes, og nu tiltrækker offensivspilleren udenlandsk interesse igen.

Læs også: Svensker forlod OB og vendte hjem: Det var den helt rigtige beslutning

Der er dog tale om en liga langt fra Tyskland og Danmark, hvor han var i sine syv år som udlandsprofessionel. Jönsson bekræfter over for Helsingborgs Dagblad, at en klub fra Thailand har henvendt sig til hans agent. Men:

- Jeg er indstillet på at blive. Bare fordi nogle har vist interesse, er det ikke sådan, at jeg tænker på det og er på vej væk. Som jeg sagde tidligere: Mit udgangspunkt er bare at spille, indtil der skulle ske noget. Siden jeg kom hjem sidste sommer, har jeg sagt, at jeg ikke rigtig har lyst til at spekulere på den slags; så taber jeg fokus, siger Rasmus Jönsson til lokalavisen.

- Jeg har fuldt fokus på at være her og elsker at være i Helsingborg og spille for HIF. Det ved alle.

Jönsson skrev sidste sommer en kort aftale med Helsingborg, men forlængede senere med fire år. Han har således kontrakt med klubben til udgangen af 2022.

Superliga

Mere Superliga

Fokus