• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

19-årige Lunding efter sin Superliga-debut for AGF: Talent er ikke nok

Kasper Lunding Jakobsen startede inde, da AGF vandt 2-0 over EfB i fredags, og han er bevidst om, at det kræver hårdt arbejde, hvis man vil være med.

Af Oliver Okstrøm

Det blev til Superliga-debut for Kasper Lunding Jakobsen, da han spillede 78 minutter for AGF i fredags i sejren over EfB. Her gik det godt for den blot 19-årige midtbanespiller, og det var da også en stor oplevelse for ham at få sine første minutter i landets bedste række.

Det fortæller han i et interview med Aarhus Stiftstidende, hvor han da også kommer ind på, at talent ikke er nok, hvis man vil nå til tops.

- Da jeg var mindre, tog jeg måske lidt for let på tingene og tænkte mit talent var stort nok i sig selv. Jeg har indset hvor meget hårdt arbejde, der skal til for at være med, siger han og fortsætter:

- Især i det seneste halve år, hvor jeg ikke har været inde omkring holdet. Du skal træne godt hver eneste gang. Ellers kommer der nogen og overhaler dig. Det er en nødvendighed at træne hårdt, siger Kasper Lunding.

Derudover fortæller han, at AGF-træner David Nielsen stiller de samme krav til de unge spillere som til alle de andre i truppen. Ifølge Lunding er det klart, at han kun skal stille med dem, der også leverer til træning. Derfor tager han nu en dag ad gangen og bliver ved med at klø på, forklarer han.

Sejren betyder, at AGF nu er på ottendepladsen med ét point op til sjettepladsen, der giver adgang til mesterskabsslutspillet. Næste opgave for AGF, der kan blive til Lundings anden Superliga-kamp, er mod Sønderjyske på udebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.