AaB klaskede FC Roskilde

Superligaholdet fra Aalborg slog onsdag aften FC Roskilde med 5-0 i Sydbank Pokalen.

AaB er klar til næste runde af pokalturneringen efter onsdagens 5-0 sejr i Roskilde.

Det nordjyske gæster bragte sig foran efter bare otte minutters spil efter mål af Wessam Abou Ali.

Bare syv minutter senere fordoblede AaB føringen, da FC Roskildes forsvarsspiller Kyle McLagan sendte bolden i eget net.

Gæsterne fortsatte dominansen efter pausen. 57 minutter var spillet, da Kasper Risgård scorede til 3-0. Og den 35-årige midtbanespiller var på pletten igen 13 minutter senere med sin scoring til 4-0.

Det blev også til 5-0 kort før slutfløjt, da Wessam Abou Ali kom først på et fladt indlæg fra Pallesen og sendte bolden over i modsatte hjørne af målet.

Resultatet betyder desuden, at AaB de seneste to kampe har en målscore på 10-0.