AaB kom tilbage på sporet med sejr over AC Horsens

Med to scoringer i anden halvleg lykkedes det for AaB at vinde med 2-0 over AC Horsens.

AaB røg tidligere på ugen ud i DBU Pokalen til 1. divisionsholdet Fredericia, og søndag skulle de derfor sørge for at få vendt skuden, da de mødte AC Horsens i Superligaen. Her blev det til en 2-0-sejr, som de kunne glæde sig over.

Det var ellers en kamp, hvor de aalborgensiske fans havde valgt at holde mund i store dele af kampen som protest mod det seneste nederlag, som tydeligvis var dråben, der fik bægeret til at flyde over for dem.

Men en scoring efter et hjørnespark efter 70 minutter blev AaB sat i gang mod AC Horsens. Pudsigt nok på en variant, som lignede noget, som AC Horsens selv ville forsøge sig med. Dermed var det Horsens egen medicin.

Horsens var dog ikke helt væk i kampen, og efter scoringen blev Mikkel Qvist sat på banen, og de lange indkasts mester sørgede gang på gang for, at AaB-forsvaret skulle koncentrere sig. Blandt andet fik Okosun headet boldet på overliggeren.

Også hjørnesparkene var farlige fra AC Horsens, og her kunne Aalborg-klubben takke Rinne for, at han var stærk inde på stregen, da han reddede et hårdt skud tæt under mål fra Tshiembe.

I de allersidste sekunder satsede AC Horsens det hele på en dødbold, hvor Joronen gik med frem. AaB fik fat i bolden, og Kusk kunne sparke bolden i mål til 2-0 fra midten.

Undervejs i kampen var der yderligere problemer for AaB, da Jannik Pohl efter bare 13 minutter måtte forlade banen, og i pausen var det Rasmus Würtz' tur til at lade sig udskifte. Begge grundet skader. Dog kunne holdkammeraterne krige sejren hjem.

Sejren betyder, at AaB nu er fire point foran AC Horsens og otte efter FC København på fjerdepladsen.