AaB-træner savnede kvalitet i duellerne: FCK's mindste header to mål ind

Jacob Friis mener, at AaB manglede kvalitet i duellerne, da de tabte til FC København i Superligaen søndag.

AaB blev for usikre, når FC København pressede på, mens nordjyderne også manglede kvalitet i duellerne. Sådan lyder dommen fra AaB’s cheftræner, Jacob Friis, ifølge B.T. efter søndagens nederlag til københavnerne.

Det var især starten på anden halvleg af søndagens opgør, der blev afgørende.

Efter pausen scorede FC scorede nemlig hele tre gange på tyve minutter, da Michael Santos sendte to hovedstødsmål i kassen, mens også Pep Biel kom på måltavlen. Og især Santos’ to hovedstødsmål var bevis på AaB’s manglende duelstyrke, vurderer Jacob Friis.

- Vi var for 'shaky' i de minutter, da der kommer tryk fra FCK. Deres mindste mand (Michael Santos, red.) stiger op blandt vores to stoppere og header den ind to gange. Hvis man ikke har kvalitet i duellerne, så bliver man straffet, lyder det fra AaB-træneren ifølge B.T.

AaB fik svaret igen efterfølgende. Først med et flot frisparksmål af Lucas Andersen, og derefter på et selvmål af Carlos Zeca, men det var altså ikke nok til at sikre nordjyderne point i Parken. Det sluttede 3-2 til de københavnske værterne.

Igen onsdag skal AaB møde FC København, når de spiller kvartfinale i Sydbank Pokalen i Aalborg.