• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jonas Kongerslev Nygaard

AaB var tæt på FCN-nyindkøb

AaB var tæt på FCN-nyindkøb
Illustration

AaB havde også en line ude efter den kommende FC Nordsjælland-spiller, men økonomien fik i sidste ende handlen til at strande.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Til sommer skifter 1. divisionsprofilen Bassel Jradi AB ud med FC Nordsjælland, men faktisk var det tæt på, at den 19-årige midtbanespiller kunne være endt i AaB.

Den nordjyske klubs meget stramme økonomiske disposition fik dog handlen til at strande, da FC Nordsjælland var i stand til at lægge en transfersum for spilleren. I stedet hentede AaB Søren Frederiksen i FC København. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Cheftræner Kent Nielsen siger til avisen, at køb af spillere i de kommende transfervinduer ikke kommer til at blive aktuelt for AaB på grund af klubbens beskedne økonomi.

- Jeg kan ikke forestille mig, at vi kan gå ud og købe spillere foreløbig. Jeg er ret sikker på, at de næste spillere der kommer ind også bliver transferfrie, lyder det fra Nielsen.

Søren Frederiksen blev hentet til klubben i vinterens transfervindue uden overgangssum fra FC København. Den tidligere SønderjyskE- og VBK-spiller har fået en fin start på opholdet i klubben med spilletid i forårets første fem kampe.

AaB og FC Nordsjælland mødes i aften for at spille deres indbyrdes udsatte kamp i Superligaen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus