• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

To år før udløb: Horsens ophæver kontrakten med angriber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tobias Arndal havde egentlig kontrakt med AC Horsens til sommeren 2021, men spilletiden har været så sparsom, at parterne nu har ophævet samarbejdet.

Af Anders Dehn

Det lignede noget af et eventyr, da Tobias Arndal skiftede direkte fra danmarksserien til Superliga hos AC Horsens i 2017, men eventyret får ikke nogen lykkelig slutning. Angriberen og klubben har ophævet samarbejdet to år før kontraktudløb.

Forklaringen er kort og godt, at Arndal spiller for sjældent for AC Horsens: 10 Superliga-kampe i den forgangne sæson. I foråret måtte han desuden lide den tort, at hans udlejning til Næstved Boldklub faldt til jorden, fordi klubben ikke registrerede ham ordentligt i tide.

- Tobias Arndal har brug for fast spilletid for at udvikle sig yderligere, og det kan vi ikke garantere ham i AC Horsens, så derfor sender vi en dygtig og vellidt spiller videre til en anden klub, der får glæde af ham. Vores plan var at udvikle ham til næste niveau, og vi er kommet langt hen ad vejen, men Tobias har brug for regelmæssig spilletid for at tage næste skridt. Tobias er en rigtig god fyr og en dygtig fodboldspiller, og han har været en fantastisk repræsentant for os og vores værdier. Vi ønsker ham al muligt held og lykke i fremtiden, siger manager Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

21-årige Tobias Arndal har modstræbende truffet beslutningen om at forlade Horsens, hvor han var glad for at være, men hvor 34 kampe på to sæsoner ikke stod mål med hans ambitioner.

- Mit ophold i AC Horsens har været lidt blandet, for jeg havde et godt første år, hvor jeg var ny i gamet og fik en masse indhop, men siden har jeg ikke fået den spilletid, jeg har brug for. Jeg vil være den bedste udgave af mig selv, og det kræver spilletid, men det kan AC Horsens desværre ikke tilbyde, og derfor er jeg nødt til at tage næste skridt. Jeg har været glad for at være en del af klubben og truppen, der består af fantastiske gutter, men jeg er nødt til at tænke på min egen karriere, siger angriberen.

Det er endnu uvist, hvor Arndal fortsætter karrieren.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus