AGF'er: Spiller ingen rolle om der er 10.000 eller 50.000
2016-01-18 08:17
Foto: AGF

AGF forstærker forsvaret med den 27-årige svensker Niklas Backman, der er hentet i Kina.

Glen Riddersholm har fået sin første nye spiller som AGF-træner. Århusianerne meddeler mandag morgen, at man har hentet den 27-årige svenske forsvarsspiller Niklas Backman til klubben. Han kommer til AGF fra kinesiske Dalian Aerbin FC.

Niklas Backman har tidligere tørnet ud for AIK, og derfra har han et solidt kendskab til AGF's sportschef Jens Andersson, der dengang var sportschef i den svenske klub.

- Niklas har i et stykke tid stået øverst på vores ønskeliste over forsvarsspillere. Han er en erfaren spiller, som både fodboldmæssigt og menneskeligt passer godt ind i vores trup og klub. Han er karakterstærk og professionel i alt, hvad han foretager sig til både træning og i kamp. Samtidig er han forsvarsspiller med stort F, og han sætter en stor ære i at vinde sine dueller og holde modstanderne fra at score. Vi har søgt efter erfaring og styrke til vores bagkæde, og det får vi med Niklas, siger Jens Andersson i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen selv glæder sig til at tørne ud for AGF.

- Jeg fik en rigtig god følelse, da Jens tog kontakt til mig og sagde, at AGF gerne ville have mig til klubben. Følelsen blev kun stærkere, da jeg snakkede med trænerne og hørte om hele projektet, og jeg er glad for, at aftalen nu er på plads. AGF er en stor klub med en god organisation og mange fans, og jeg glæder mig til at prøve at spille i en ny liga. Min ambition er at vise, hvem jeg er i Danmark og vinde så mange kampe med AGF som muligt, siger Niklas Backman.

Svenskeren har underskrevet en kontrakt på halvandet år med AGF, hvor han har fået trøjenummer tre. Niklas Backman står noteret for seks landskampe for Sverige.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO