AGF og FC København delte i porten

AGF spillede 11 mod FC Københavns 10, men formåede ikke at prikke bolden i mål.

Begge mandskaber havde fået en godkendt start på Superligaens forår. AGF var foran 2-0 i premierekampen mod OB i Odense, men anden halvleg var mildest talt ringe, og OB kunne vende opgøret til 2-2.

For FC København var det i to kampe blevet til seks point i alt. Både Esbjerg og FC Midtjylland blev slået med et enkelt mål.

Det havde fået klubbens skadede målmand Stephan Andersen til at skrive, at mesterskabet var i hus, og det skulle så bevises søndag aften, da AGF hjemme på Ceres Park tog imod københavnerne.

I mellemtiden mellem efterårs og forårssæsonen havde AGF fyret Morten Wieghorst og ansat Glen Riddersholm, hvorfor det klassiske møde mellem Guld Glen og Ståle Solbakken igen var at finde i Superligaen.

I kampens begyndelse bølgede spillet utroligt meget frem i tilbage mellem de to ender.

Kampen blev dog for alvor ændret, da Mathias ‘Zanka’ Jørgensen efter 15 minutter hev en AGF-spiller ned, og da midterforsvareren var sidste mand fik han marchordre af kampens dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt.

Som halvlegen skred frem var det AGF, der skulle styre spillet, og det gik ikke så godt for aarhusianerne, der dog kom frem til en enkelt chance, da Stephan Petersen kom fri igennem, men Robin Olsen var klar og fik afværget chancen med en god redning.

I anden halvleg fortsatte spillet med at bølge frem og tilbage, men som halvlegen skred fremad blev det mere og mere AGF, der truede FC København end omvendt.

Det skal dog noteres, at Erik Johansson spillede en decideret klassekamp.

Det blev ved stillingen 0-0 i kampens slutminutter, et fair resultat for begge parter.