AGF og Vejle deler efter dramatisk afslutning

På en sen udligning af Patrick Mortensen fik AGF 2-2 hjemme mod Vejle efter to store fejl af målmand Grabara.

Mandag aften spillede AGF og Vejle 2-2 i en dramatisk affære, hvor Patrick Mortensen sikrede AGF et point dybt inde i overtiden. Vejle var ellers bedst i det meste af kampen, og voldte AGF store problemer undervejs.

Spillet bølgede frem og tilbage i starten af første halvleg, men efterhånden var det Vejle, der satte sig på tingene. Halvlegens største chance kom efter 29 minutters spil da Serhi Hryn udnyttede sin hurtighed til at modtage bolden alene med AGF-keeperen, men en dårlig førsteberøring gjorde, at afslutningen blev uskarp.

Selvom Vejle var bedst, endte første halvleg uden mål. Som reaktion på AGF’s manglende spilovertag skiftede David Nielsen to mand i pausen. Og det skulle vise sig at være en god idé. Mustapha Bundu kom nemlig ind og gjorde en forskel, da han efter 62 minutter kom til baglinjen på højrekanten og smækkede et indlæg ind i fødderne på Jens Stage, der gjorde det til 1-0.

AGF-målet affødte en reaktion fra Vejle spillerne, der på ny satte sig på spillet. Efter en stor fejl i opspillet fra AGF’s målmand Kamil Grabara endte bolden hos Vejles Allan Sousa, der udlignede til 1-1. Små 10 minutter senere kom gæsterne også foran efter endnu en stor fejl af AGF-keeperen.

En svag afslutning af Superliga-debutant Jonas Andersen strøg imellem benene på Grabara, og så lignede det en Vejle sejr. Men bedst som man troede, at kampen var afgjort, dukkede Patrick Mortensen op i Vejles felt dybt inde i overtiden, og bankede bolden ind til slutresultatet 2-2.