• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF-profil erkender: Vi er i krise

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Man kan vist godt kalde det en krise, når man taber fire kampe i streg, siger Pierre Kanstrup, der dog er opsat på at holde hovedet højt trods AGF's svage start under David Nielsen.

Af Anders Dehn

Pierre Kanstrup blev den uheldige helt for AGF søndag eftermiddag, da han kort efter at have fået anførerbindet fra udskiftede Morten "Duncan" Rasmussen scorede det afgørende 1-0-mål mod Randers FC. Det var nemlig et selvmål.

Den vikarierende anfører var i en hård duel med Kasper Enghardt efter et hjørnespark, og så ramte bolden ham i maven og gik i nettet. Dermed sikrede Randers sig den første sejr siden udesejren over netop AGF for to måneder siden, mens AGF nu har tabt alle fire kampe under David Nielsen.

Læs også: Bedst og værst: Endelig en god dommerbeslutning

Efterfølgende gør Kanstrup ikke noget for at lægge et retorisk røgslør over det, som kun kan betegnes som en krise for holdet, der ligger nummer 12 og blot har tre point mere end bundproppen Randers.

- Vi bliver nødt til at holde hovedet oppe og ikke lade os mærke med det, for jeg synes, at tegningerne er til noget mere, så vi kan komme ud af den her krise, som man vist godt kan kalde det, når vi taber fire kampe i træk, siger Pierre Kanstrup til Ekstra Bladet.

Holdet har otte point op til den top 6, som før sæsonen var målsætningen, men som nu har lange udsigter. Ikke kun på grund af de otte point, men også fordi AGF skal overhale seks konkurrenter for at nå den.

Kanstrup og co. har nu to uger til at forberede sig på næste chance for at få den første sejr under cheftræner Nielsen, når AGF møder Silkeborg, der har samme pointantal, på hjemmebane efter landskampspausen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020