AGF sætter en stopper for Brøndbys sejrsstime

AGF fik 2-2 ude mod Brøndby, og gør dermed hvad ni klubber før dem ikke kunne - og fik point mod BIF.

Brøndby havde inden kampen mod AGF vundet ni kampe i træk i Superligaen, men dén stime satte aarhusianerne en stopper for, da de fik 2-2 med hjem fra Brøndby Stadion søndag aften.

Brøndby lagde ellers særdeles godt fra land i kampen, da Simon Tibbling efter bare 13 minutter fik sendt bolden i netmaskerne, hvor AGF-målmand Steffen Rasmussen havde svært ved at komme ud til skuddet.

Det kørte i det hele taget godt for Brøndby her, og i anden halvleg var melodien stadig lækker, og Besar Halimi sendte et drøn af et hug i mål via overliggeren, hvor Steffen Rasmussen i denne omgang havde endnu sværere ved at stoppe bolden.

Men efter en times spil ændrede opgøret en smule karakter, og der begyndte at komme lidt hak i pladen for Brøndby. Efter et frispark fra Tobias Sana kunne Frederik Møller nemlig heroisk sende bolden i mål med et hovedstød.

Men det var ikke slut endnu. Der lå et mål og lurede, og det var bare et spørgsmål om, hvem der skulle få det - og det blev AGF. Ved et øjebliks uopmærksomhed sparkede Johan Larsson Martin Spelmann ned i feltet, da AGF'eren fik fat i bolden lige foran svenskeren.

Det gav et straffe, som Sana sendte i mål til 2-2, som også blev kampens resultat efter en række dramatiske hændelser i kampens sidste 10 minutter.

Med det ene point mere på kontoen er Brøndby nu to point foran FCM, som har en kamp i hånden, og dermed kan de smide førstepladsen inden vinterpausen, hvis det bliver til FCM-sejr over Randers mandag. AGF derimod er på 11. pladsen med syv point op til mesterskabsspillet.