• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AGF-træner: Brøndby lider under, at modstanderne har ændret stil

Holdene i Superligaen har ændret tilgang til opgørene mod Brøndby, og det lider de blå-gule under, mener AGF-træner David Nielsen.

Af Ole Hoffskov

Brøndby Stadion bliver som regel omtalt som en af de absolut sværeste udebaner i dansk fodbold, men faktum er, at adressen på Vestegnen lige nu er et af de nemmeste steder at være udehold. Vicemestrene har hentet seks point i egen hule i denne sæson, og det gør Brøndby til det dårligste hjemmehold i Superligaen.

Det er med til at understrege, at Brøndby har haft en vanskelig sæson indtil videre, og niveauet har været langt fra, hvad vi så i sidste sæson. Fredag aften skal AGF forsøge at forværre de blå-gules hjemmebanestatistik.

Cheftræner David Nielsen har stadig stor respekt for Brøndby IF, men han kan godt få øje på, hvorfor Alexander Zornigers mandskab har det svært.

- Jeg tror, at Brøndby lider under, at mange af modstanderne er begyndt at ændre stil mod dem. I sidste sæson troede mange hold, at de kunne spille på deres egen normale måde mod Brøndby, og det var Brøndby simpelthen for stærke til. Nu er alle hold begyndt at gøre det, Brøndbys system siger, man skal gøre for at slå dem. Det lider de under, siger David Nielsen til Tipsbladet og uddyber:

- Det var en stor kamp, vi spillede mod dem i Århus, og vi ramte dem på de punkter, hvor vi skulle ramme dem. Man skal ud at løbe mod deres forsvarsspillere. Det er noget af det samme, vi skal finde frem i denne omgang.

Du kan læse et stort interview med AGF-træner David Nielsen i Tipsbladet, som er på gaden fredag. Tipsbladet udkommer som altid sammen med Ekstra Bladet. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus