2016-03-15 09:02
Foto: Lars Poulsen / Polfoto

AGF-træner Glen Riddersholm har stor respekt for AaB til trods for at nordjyderne kun har skaffet sig et point i forårets tre første kampe.

Fredag aften skal AGF på besøg hos AaB, der trods for udefra store forventninger til foråret kun har fået et point i det tre første kampe. Senest blev det til et 6-2-nederlag i Telia Parken, hvor FC København-toget kørte for stærkt, men for AGF-træner Glen Riddersholm handler det om ikke at tolke alt for meget på sådan en kamp. 
 
Han har fortsat enorm respekt for den enhed som AaB i slutningen af efteråret viste sig at være - da kom sejrene på stribe og målene med største lethed fra duoen Spalvis og Enevoldsen i angrebet. 
 
- Jeg så dem i Herning hvor de gjorde det rigtig godt. I runden efter mod OB manglede de Rasmus Würtz, hvilket åbenbart betød meget. Det er jo svært at diskutere om det var AaBs manglende styrke eller OBs styrke, der gjorde det, men de tabte i hvert fald. Og så er det klart, at i Parken kan alle tabe, selvom de fik en snitter. Men jeg tror ikke, man skal overfortolke på det. De er efter min overbevisning stadig det bedst spillende hold med bolden. Og får de for meget tid og rum at spille i, så er de meget dygtige. De er vel også stadig én af de største bejlere til sølvmedaljen i ligaen, siger Glen Riddersholm til stiften.dk.
 
AGF kan meget vel støde ind i AaB tre gange på ganske kort tid, da nordjyderne er store favoritter til at spille sig i semifinalen i DBU Pokalen, hvor modstanderen bliver AGF. AaB møder 5. april 1. divisionsholdet fra FC Roskilde i kvartfinalen og i de to følgende uger er der semifinale-kampe. 
 
Men indtil videre holder AGF fokus på fredagens kamp i ligaen, hvor ingen af holdene i dette forår har præsteret en sejr. 
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?

SUPERLIGA-VIDEO