• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Andreas Skov Olsen afviste FCK: Han var besat af det romantiske udland

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København-manager Ståle Solbakken bekræfter, at han henvendte sig og udtrykte interesse for Andreas Skov Olsen. Den dør var dog hermetisk lukket.

Af Ole Hoffskov

En Skov sagde farvel i FC København i sommerens transfervindue, men hvis tingene var gået bare en smule anderledes, kunne en anden Skov have sagt goddag.

FC København viste således interesse for Andreas Skov Olsen, der brændte en forrygende sæson af i FC Nordsjælland, og den 19-årige offensivspiller var ikke bare en mulighed, der blev undersøgt, fordi interessen voksede for Robert Skov. Andreas Skov Olsen var aktuel endnu før, at Superligaens topscorer tog syd for grænsen.

Andreas Skov Olsen endte som bekendt med at tage til Bologna, og FCK-manager Ståle Solbakken kom aldrig langt med sit sværmeri.

- Vi lagde alt, vi kunne, i den, men vi kom ikke engang frem til et forsøg. Han havde bestemt sig for, at han skulle til det store udland, så vi formåede faktisk ikke at få et møde, fordi han, hans chefer og hans rådgiver var besat af det romantiske udland, fortæller Ståle Solbakken til FC Københavns Fanradio.

Andreas Skov Olsen har siddet på bænken i alle tre hidtidige kampe for Bologna i denne sæson, og han venter dermed fortsat på sin debut i støvlelandet. At han stadig er i god form, satte han dog to streger under i tirsdags, da han scorede begge mål i U21-landsholdets 2-1-sejr over Rumænien. 

Den 23-årige spanier Pep Biel endte med at afløse Robert Skov i FC København. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus