• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Arsenal er stadig favoritter til Carrasco - men tyskere kan spolere signingen

Foto: Getty Images

Bayern München har Yannick Carrasco som alternativ til Leroy Sané.

Af plbold.dk

Det er en meget velkendt hemmelighed, at Bayern München forsøger at hente Leroy Sané denne sommer,  men som flere ledende skikkelser fra den tyske storklub har udtalt,  afhænger det hele af,  hvorvidt den tyske winger ønsker skiftet til Allianz Arena.

Beslutter Sané sig for at blive i City, kan det varsle dårligt nyt for Arsenals transferplaner. Flere kilder har efterhånden etableret, at Arsenal er i forhandlinger med Yannick Carrasco og nærmer sig en aftale, men nu risikerer "The Gunners" at få konkurrence fra Bayern München.

Tyske Bild skriver i dag, at Bayern har Carrasco som Plan B, skulle Sané takke nej til et skifte. Den belgiske kantspiller menes at koste knap 225 millioner kroner, og hvor den pris har vist sig problematisk for Arsenal, ville den ikke volde kvaler i Bayern.

Bild bekræfter, at Arsenal allerede er langt i forhandlingerne med Carrasco, men at Bayern nu forsøger at stikke en kile mellem forhandlingerne.

Foruden Carrasco overvejer Bayern München også fortsat at hente Callum Hudson-Odoi, men indtrykket skulle være, at den unge engelske Chelsea-spiller er tæt på at forlænge med "The Blues".

Superliga

Mere Superliga

Fokus