• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: Jakob Poulsen er lukket land for danske klubber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jakob Poulsen kan ikke skifte til en anden klub i Danmark, skriver Ekstra Bladet.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland meddelte søndag, at anfører Jakob Poulsen er en færdig mand i klubben. Den 36-årige midtbanespiller og anfører har ikke kunnet spille sig på holdet hos de danske pokalmestre i denne sæson, og da udsigterne ikke umiddelbart stod til at blive bedre, har veteranen fået grønt lys til at søge andetsteds og slutte karrieren på en lidt mere værdig måde end som bænkevarmer. 

Det har med det samme startet spekulationer om Jakob Poulsens fremtid og ikke mindst i forhold til en anden dansk arbejdsgiver. Er han mon et emne hos Glen Riddersholm i SønderjyskE? Hos barndomsklubben Esbjerg fB? Hos sin tidligere klub AGF?

Alle danske klubber kan imidlertid godt skyde en hvid pil efter Jakob Poulsen. Det melder Ekstra Bladet.

Ifølge avisen har FC Midtjylland indgået den aftale med Jakob Poulsen, at det ikke er muligt for en anden dansk klub at udnytte situationen og skrive kontrakt med midtbanespilleren. Den detroniserede FCM-profil har kun fået lov til at skifte kvit og frit til en klub i udlandet. Den tidligere landsholdsspiller sigter angiveligt efter et eksotisk skifte. 

Jakob Poulsen står noteret for 390 kampe i Danmarks bedste række - i denne sæson er det blevet til sølle 18 minutter på banen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.