• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Bah bringer jubel i SønderjyskE: Man glemmer, han kun er 20 år

Bah bringer jubel i SønderjyskE: Man glemmer, han kun er 20 år
Foto: SønderjyskE

Alexander Bah løser en udfordring for SønderjyskE på højre kant.

Af Ole Hoffskov

SønderjyskE kunne tirsdag formiddag præsentere Alexander Bah som ny mand i lyseblåt. Offensivspilleren er hentet i HB Køge, hvor han har været en profil de seneste par sæsoner, og nu skal han altså tage springet til Superligaen for SønderjyskE.

20-årige Alexander Bah har underskrevet en fem-årig aftale med SønderjyskE, og det indikerer i hvert fald, at klubben tror på ham på den lange bane, men Hans Jørgen Haysen, der er sportschef i SønderjyskE, er sikker på, Bah også er i stand til at bidrage fra dag ét. 

Læs også: SønderjyskE bekræfter: Henter offensivspiller i HB Køge

- Det er en meget spændende spiller, som vi har vægtet utrolig højt at få til SønderjyskE, og derfor er vi glade for, det er lykkedes. Det er en tovejsspiller med et enormt løbepensum, og så er han en stor trussel med sin hurtighed. Vi har også et godt kendskab til Alexander på det menneskelige plan, og han er en super god fyr, så hele pakken er perfekt, siger Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk.

Tilgangen af Alexander Bah gør, at SønderjyskE nu kan frigive Johan Absalonsen til en position, der passer ham lidt bedre.

- Alexander er hentet ind som højre kant. Vi har brugt Johan Absalonsen på positionen i denne sæson, og her kan han også sagtens spille, og det samme gælder egentlig ”Greko”, men i Bah får vi en mere naturlig højre kant ind i truppen, og det har vi søgt efter, siger sportschefen og understreger, at han regner med, Bah hurtigt vænner sig til tempoet i Superligaen:

- Det er en ung spiller på 20 år, og det glemmer man måske lidt, når man ser, at han har spillet næsten 60 kampe i divisionerne og også optrådt for U-landsholdet. Men vi føler os overbeviste om, at han kan klare springet til Superligaen. Forskellen på de nederste hold i Superligaen og de øverste i 1. division er ikke så stor, og HB Køge er helt klart et hold fra den bedste halvdel.

Alexander Bah kan debutere for SønderjyskE på mandag mod Esbjerg fB. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus