Bedst og værst: AaB straffede igen Horsens, hvis anfører dummede sig

2-0 Patrick Olsen (61.)
3-0 Tom van Weert (87.)
4-0 Oliver Abildgaard (90.)

Kampens bedste:

AaB: Kasper Kusk var konstant farlig i Aalborg, hvor han bombarderede Horsens-målet i bogstaveligt forstand. To gange smadrede han bolden på træværket, mens han havde en god afslutning, som Horsens-målmanden gav en retur på, som Frederik Børsting kastede sig over og bragte AaB foran.

AC Horsens: Ayo Simon Okosun faldt ikke igennem i Aalborg, hvilket er nok til at få titlen som bedste Horsens-spiller. Horsens var middelmådige over hele linjen og ligner et hold, der skal gå efter

Kampens værste: AC Horsens anfører Alexander Ludwig blev sendt tidligt i bad efter, at han fik sit andet gule kort i det 48. minut. Det skete efter, at han lavede en holdeforseelse mod AaB’s Frederik Børsting. Hans første gule kort var en smule mindre selvforskyldt, da han fik det for tidsudtræk ved et indkast, hvor Peter Nymann forinden havde stået og varmet bolden længe. Uanset hvad er det for dumt af Horsens-anføreren at trække sit andet gule kort. Udvisningen kostede AC Horsens endnu en afklapsning.

Kampens detalje: Sent i anden halvleg lykkedes det AaB at score for anden gang i første halvleg. Alligevel gik holdene til pause 0-0. Det skyldes, at begge AaB-mål blev underkendt for offside. Det var det første mål også, men det var det andet ikke. Det fik Stig Tøfting til at sende en bredside afsted mod
Michael Tykgaard. Herefter var kommentatorboksen enige om, at selvom VAR ikke er perfekt, så er det tiltrængt i Superligaen.