2016-03-03 21:50
Foto: Polfoto/Claus Bonnerup

Vi zoomer ind på kampen mellem FC Midtjylland og FC København.

Tipsbladet.dk på MCH Arena
 
FC Midtjylland - FC København 0-1 (0-0
1-0 Nicolai Jørgensen (61’)
 
Kampens bedste spiller: 
 
FC Midtjylland: 

Jakob Poulsen og Rilwan Hassan spillede ikke umiddelbart en god kamp mod FC København på den centrale midtbane, men det gjorde Tim Sparv til gengæld. Finnen fordelte spillet glimrende, tog godt fra i duelspillet og vandt mange hovedstødsdueller. Én af de eneste FCM-spillere, der kan være tilfreds med sin indsats. 
 
FC København: 

Til de store kampe er det ofte kaptajnen, der skal sørge for, at det hele hænger sammen. For FC Københavns vedkommende er det Thomas Delaney, der står for dét arbejde. Landsholdsspilleren spillede en glimrende kamp, og hans samarbejde med William Kvist på den centrale midtbane gjorde, at det ikke var tydeligt, at de på papiret var en mand i undertal på den centrale midtbane, hvor FC Midtjylland spillede med både Tim Sparv, Jakob Poulsen og Rilwan Hassan. Foruden de hårde tacklinger, der efterhånden er synonym med Thomas Delaney var kaptajnen glimrende i fordelingsspillet for FC København. 
 
Kampens værste spiller: 

Når éns rolle er offensiv back skal det komme naturligt til én at kunne slå et godt indlæg. Det gør det ikke for Peter Ankersen - i hvert fald ikke i dagens kamp mod FC Midtjylland. Han kom ellers godt med frem, og havde et godt samarbejde på højrekanten med Kasper Kusk, men når det kom til at slå indlæg gik det galt for Ankersen. 
 
Kampens detalje: 

En torsdag aften klokken 20.00 er ikke just det mest charmerende tidspunkt til en fodboldkamp. Heller ikke, når kampen spilles i det mørke Jylland på en kold forårsaften. Trods dette mødte FC Københavns tilhængere talstærkt op, og kunne endda mønstre en utrolig flot tifo, der gjorde FC Midtjyllands flag til skamme.
 
SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO