2016-03-06 20:03
Foto: Polfoto/Claus Bonnerup

Tipsbladet.dk zoomer ind på søndagens sene opgør mellem AGF og FC København.

Bedst og værst: 
AGF - FC København 0-0 (0-0)
 
Kampens bedste spiller: 
 
AGF: 

Alexander Juel Andersen blev på grund af karantæne til Josip Elez smidt ned i midterforsvaret, og den alsidige spiller gjorde god figur af sig. Han var dygtig på bolden, god i luften og sikker, når han kom ud og løbe med FC Københavns angribere. En god præstation, men der var ikke mange af den slags at vælge i mellem. 
 
FC København: 

Erik Johansson blev i januar hentet til hovedstaden fra belgiske Gent og baseret på hans tre første turneringskampe for FC København må det siges at have været et kanonkøb. Han vandt i dagens kamp decideret alt i luften overfor Morten 'Duncan' Rasmussen og viste stor sikkerhed på bolden selvom hans midtstopperkollega Mikael Antonsson til tider så rystet ud. 
 
Kampens værste spiller: 

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen gjorde ikke ligefrem opgaven for københavnerne lettere, da han utroligt dumt hev en modspiller ned selvom han var bagerste mand i bagkæden. Dette resulterede korrekt i et rødt kort, og det prægede kampen i en negativ retning for københavnerne.
 
Kampens detalje: 

AGF og klubbens fans valgte til kampen at sætte fokus på mangfoldighed, og det blev markeret ved at hjørneflagene var i regnbuefarver. En flot gæstus fra hjemmeholdet.  
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?

SUPERLIGA-VIDEO