• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Bedst og værst: Fischer brillerede med flere utrolige detaljer

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer her inden på FC Københavns 2-1-sejr over AGF fredag aften.

Af Mads Bye Marboe

FC København - AGF 2-1 (1-0)
1-0 Pierre Bengtsson (12')
2-0 Jonas Wind (64')
2-1 Jon Dagur Thorsteinsson (81')

Kampens bedste:

FC København: Viktor Fischer
Fischer landede allerede tidligt i opgøret forkert og fik problemer med skulderen, men kantspilleren formåede alligevel at vise, hvorfor han af mange regnes for at være Superligaens bedste spiller. I perioder faldt han en smule ud af kampen, men når man formår at lægge op til begge FCK-scoringer på den måde, som Fischer gjorde, fortjener man hæderen. Flot kamp af den tidligere Ajax- og Mainz-spiller inden udskiftningen.

AGF: Nicolai Poulsen
AGF formåede ikke altid at få spillet til at flyde i Parken, og når det ikke er tilfældet, må man i stedet tage arbejdshandskerne på. Det formåede den tidligere Randers-spiller i høj grad at gøre, og han krydrede det samtidig med gode aktioner på bolden. Stod desuden for oplægget til Jon Dagur Thorsteinssons reducering, som bragte spændingen tilbage i opgøret mod slut.

Kampens værste: Aleksander Munksgaard
Den tidligere Midtjylland-back så ikke altid lige godt ud. Blev overløbet af Pierre Bengtsson ved 1-0-scoringen, ligesom Viktor Fischer flere gange, specielt ved 2-0-målet, kørte rundt med Munksgaard. Munksgaard har et stort potentiale, men fik det ikke vist fredag aften i Parken.

Kampens detalje:
Der var masser af detaljer at vælge imellem i aftens opgør, men Viktor Fischer leverede, hvad der sagtens kan vise sig at blive en af sæsonens flotteste assists, da han efter 64 minutter lagde op til Jonas Winds 2-0-scoring. Kantspilleren trak bolden tilbage med fodsålen og lavede herefter en tunnel på Aleksander Munksgaard, inden Wind blev spillet fri i AGF-feltet. Flot udført af Fischer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus