2016-03-05 18:00
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto

Hvem løb med fokus og hvem faldt igennem, da Viborg FF lørdag pryglede Hobro IK med 0-6 i Alka Superligaen.

Hobro IK – Viborg FF 0-6 (0-2)
0-1 Jeppe Curth 27´
0-2 Jeppe Curth 40´
0-3 Jonas Thorsen 48´
0-4 Serge Deblé 52´
0-5 Jonas Kamper 60´
0-6 Serge Deble 72´ 
 
Kampens bedste: 
Hobro IK:
Tja, den er ikke helt nem efter sådan en kamp, hvor ikke mange fra hjemmeholdet levered noget som helst. Dog var Park-Jung Bin blandt de mindst ringe lørdag. Udfordrede selv da det så svært ud, og kom til flere gode forsøg. Udmærket indsats, selvom han får den på en billig baggrund. 
Viborg FF:
Det er svært at komme uden om Serge Deble efter sådan en indsats. Var hele tiden farlig, og gjorde generelt, hvad der passede ham i Hobro. Scorede to flotte mål, hvor især den sidste vil blive husket. Driblede helt ude fra kanten ind mod feltet, inden han krøllede bolden i mål til 0-6. 
Kampens værste: 
Hobro IK var cirka lige så gode som vejret lørdag, og det er ikke alt for lovende. Man taber som hold, og det gjorde Hobro. Efter sådan en indsats må kampens værste gå til hele holdet, der har lang vej til redning. 
Kampens detalje: 
Tre udskiftninger på samme tid er oftest noget man ser i FIFA, men ikke så tit oplever i virkeligheden. Det gjorde tilskuere og seere dog i Hobro lørdag. Her smed Ove Pedersen i anden halvleg Rasmus Lynge Christensen, Jonas Damborg og Wilfried Domoraud ud i samme moment. Det ændrede dog ikke det helt store. 
 
SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO