• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Michael Ehrhorn

Bedst og værst: Skovtur og Bendtner-debut i Hobro

Foto: Getty Images

Hvem løb med overskrifterne og hvem faldt igennem, da Hobro IK søndag havde besøg af FC København?

Af Michael Ehrhorn

Hobro IK - FC København 2-1 (2-1)

1-0 Julian Kristoffersen 4´

2-0 Emmanuel Sabbi 13´

2-1 Michael Santos 24´

Kampens bedste

Hobro IK:

Edgar Babayan var i særklasse forrygende mod FC København. Ikke nok med at han laver to assists, så arbejder han også som en hest, og det er lige præcis den indstilling, der skal til, hvis man gerne vil slå FC København. Jagtede alt og alle bolde, og det gjorde han til UG med succes.

FC København: 

Den er mere svær for gæsterne søndag, for det var godt nok ikke ret godt fra ret mange. Michael Santos prøvede i det mindste en del offensivt, og han fik også signeret en flot scoring, der bragte håbet tilbage for FC København. Ikke nogen superkamp men hæderligt og nok til kampens bedste.

Kampens værste:

Når FC København er så ramt, som mestrene tydeligvis er lige nu, så har man ikke brug for den brøler, Sten Grytebust lavede efter få minutter. Leverede en kæmpe skovtur, der gik galt, og på en dag, hvor rigtig mange var rigtig dårlige, så bliver det bare udslagsgivende. Han redder ofte sit hold, i dag kostede han dyrt.

Kampens detalje:

Faktisk flere detaljer i en rundet 70 minutter. Her kom Nicklas Bendtner ind i Hobro, og det i sig selv er jo lidt vildt. Udover det var udskiftningen fra FCK på det tidspunkt en trippeltudskiftning, som man som regen kun ser på Playstation i FIFA.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.