• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bertelsen usikker om træner-fremtiden i Randers

Randers' nuværende træner Rasmus Bertelsen kan redde klubbens Superliga-liv med en samlet sejr over Lyngby, men han er endnu i tvivl om, hvad fremtiden bringer for ham i klubben.

Af Oliver Okstrøm

Rasmus Bertelsen har stået i spidsen for Randers FC som cheftræner siden klubben fyrede Ricardo Moniz i vinter. Det er dog ikke slået fast endnu, hvorvidt han skal være det efter sommerferien.

I programmet Fodbold med Horup på TV2 Østjylland gør den nuværende Randers-træner det klart, at han ikke er sikker på om, han vil blive i sæddet, hvis det bliver tilbudt for ham.

- Nu er jeg ikke blevet spurgt om det endnu, men det ved man jo aldrig. Det kommer også an på hvilke vilkår og så videre. Hvis klubben mener, det er det rigtige, også på længere sigt, så tager vi en god snak om det. Selvfølgelig gør vi det, lyder det fra Rasmus Bertelsen.

Han peger desuden også på, at han bestemt regner med at være i Randers til næste sæson uanset hvad. Tidligere har han været chefscout i klubben, og inden han satte sig i cheftræner-stolen, var han first team coach i klubben.

Bertelsen fortæller endvidere i programmet, at han tager den rolle i Randers FC, som er den rigtige for klubben, ligesom han ikke er bange for at tage udfordringen op i 1. division, hvis det skulle ende med nedrykning.

Randers kan dog tage et stort skridt og redde sig helt, når de møder Lyngby over to kampe. Vinder kronjyderne samlet her, så er de sikret overlevelse. Ender det med samlet nederlag, skal de møde nummer tre fra 1. division.

Første kamp mod Lyngby på udebane, og den spilles torsdag klokken 20.00, og opgøret sendes direkte på Eurosport 2.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus