Rønnow: Vi kommer til at score mod Hibernian igen
2016-03-09 19:12
Foto: Brøndby IF

Frederik Rønnow fortæller, at det altid har været en drøm for ham at blive en del af det danske landshold.

Onsdag eftermiddag udtog Danmarks nye landstræner Åge Hareide sin landsholdstrup til venskabskampene mod henholdsvis Island og Skotland,

Med i truppen var Brøndbys 23-årige målmand Frederik Rønnow, og han fortæller, at det altid har været en drøm for ham at blive udtaget til det danske landshold. 

- Det er jo super fedt, og jeg er helt vildt stolt over at få lov til at være med på A-landsholdet. Glæden går gennem hele kroppen på én. Det er jo dét, man altid har drømt om, og som også har været mit mål siden skiftet til Brøndby. Det er så kommet lidt før, end jeg turde at håbe på, fortæller han til brondby.com. 

Rønnow fortæller ligeledes, at han glæder sig til at komme og spille et sted, hvor de bedste spillere i Danmark er samlet. Her kan han lære endnu mere, lyder det. 

- Det er et miljø, hvor de allerbedste spillere i Danmark er samlet, så der er sindssyg høj kvalitet. Jeg glæder mig til at komme med og suge til mig. Jeg skal vise, hvad jeg står for, og første skridt er at blive udtaget. Det næste er at bide sig fast, men jeg tager en ting ad gangen og glæder mig bare over, at jeg er blevet udtaget, slutter han. 

Foruden Rønnow er to andre Brøndby-spillere, Daniel Agger og Riza Durmisi, ligeledes udtaget til kampene, der spilles henholdsvis 24. og 29. marts. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO