• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Boysen: Helsingør møder et bedre hold

Foto: Lars Ronbog/GettyImages

Lyngby er et bedre mandskab end FC Helsingør, lyder det fra Daniel Boysen efter kampen.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Lyngby lå inden dagens kamp på sidstepladsen i Superligaen med fem point, mens FC Helsingør med otte point indtog en midterplads.

Selvom hjemmeholdet fra Lyngby vandt dagens kamp, så er de stadig under FC Helsingør i tabellen, men det er ikke det reelle styrkeforhold mellem de to hold, fortalte David Boysen efter sejren.

- Med alt respekt for den fantastiske start, som de har fået, FC Helsingør, så spiller vi mod et hold, som vi er bedre end. Der er ikke så meget der, sagde Boysen til TV3 Sport efter kampen.

Lyngby havde før dagens kamp ikke vundet i Superligaen siden d. 16 juli, hvor de slog Silkeborg 2-1 på hjemmebane, men det har ikke haft en indflydelse på klubbens tilgang til kampen i dag.

- Vi træner på samme måde, men der er ikke nogen tvivl om, at Europa League havde lidt mere at sige i forhold til vores fysik, end vi lige havde regnet med. Men vi kommer tilbage, og vi er på rette spor. Vi fik et vigtig point i midtjylland at gå på pause med, og det har gjort, at vi kommer ud, synes jeg, stærkt i dag, siger David Boysen.

Nu rykker Lyngby væk fra sidstepladsen, og selvom det er en dejlig følelse, så har det ikke fyldt så meget for David Boysen, fortæller han.

- Jeg vidste godt, at vi lå sidst, men jeg følger ikke rigtig med i stillingen endnu. jeg synes, at vi er for tidligt i sæsonen. Det er selvfølgelig billigt at sige, når man er en del af bundenstriden, men nu vi er væk fra den, så er jeg glad for det, slutter han.

Kampens resultat betyder, at Lyngby kravler op på en 11. plads - et point efter FC Helsingør 

Superliga

Mere Superliga

Fokus