2016-03-10 12:30
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Forfatter til Superliga-bog kalder Brøndby et galehus.

Brøndby-formand Jan Bech Andersen deler vandene efter nyheden om hans skriveri på et Brøndby-forum er kommet frem. Tidligere på dagen har han modtaget opbakning fra erhvervsmanden Lars Seier Christensen, men i andre fora får han hård kritik. 

En af hans kritiere er Joachim Sperling, der er forfatter til bogen "Spillet uden for banen" om Superligaen bag kulissen med fokus på økonomi og kommunikation. Sperling er kommunikationsrådgiver og rådgiver også i forretningsudvikling, og han giver således Jan Bech Andersen hård medfart i et blogindlæg på kommunikationsforum.dk.

Her bliver Jan Bech Andersen blandt andet sammenlignet med afdøde Jesus Gil, der i en periode i firserne og halvfemserne var en farverig og kolerisk præsident i Atletico Madrid.

- Jan Bech Andersens bizarre adfærd på nettet har stået på i flere år, og har udløst den største skandale i dansk fodbold nogensinde. Nu er Brøndby IF et vaskeægte galehus - fuldstændig som Atletico Madrid i gamle dage, hvor præsidenten Jesus Gil også formåede at kompromittere sig selv på grotesk vis overfor fans, sponsorer og modstanderhold gennem en længere årrække, skriver Joachim Sperling blandt andet på kommunikationsforum.dk. 

Joachim Sperling mener desuden, at Brøndby-sagen ikke har nogen vindere, og at klubben i bedste fald kan betragtes som et midterhold, når de dyre profiler som Daniel Agger, Thomas Kahlenberg og Johan Elmander sjældent spiller på grund af skader. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO