Brøndby-talent: Jeg havde ikke en drøm om at blive professionel
2016-01-18 08:43

Brøndby IF kan se frem til at score et beskeden beløb, hvis Dario Dumic' skifte til NEC Nijmegen falder på plads.

Dario Dumic er tæt på at kunne skifte en tilværelse på Brøndbys udskiftningsbænk ud med en tilværelse i toppen af den bedste hollandske række. Forsvarsspilleren har tilbragt weekenden i tulipanlandet, hvor han har set nærmere på forholdene i NEC Nijmegen, og en aftale ventes at falde på plads.

Den tidligere Norwich-spiller er i bedste fald tredjevalget i Brøndby IF, og hans kontrakt udløber efter denne sæson, så de blå-gule scorer selvsagt ikke nogen stor gevinst på salget af Dario Dumic. Brøndby kan dog se frem til et symbolsk beløb.

Ifølge flere hollandske medier køber NEC Nijmegen Dario Dumic for et beløb i omegnen af 125.000 euro, som svarer til lidt under en million kroner. Det er dog fine penge i kassen for Brøndby, der ellers havde sagt farvel til forsvarsspilleren på en fri transfer efter denne sæson.

I NEC Nijmegen hilser man Dario Dumic velkommen og håber, at de sidste formaliteter i handlen falder ordentligt på plads.

- Han er stærk, og han er 193 centimeter høj. Han ønsker at komme hertil, og vi vil gerne have ham. Men jeg har ikke været med i forhandlingerne, sagde NEC-træner Henk Fraser på en pressekonference søndag.

NEC Nijmegen har imponeret alle i denne sæson og indtager en overraskende femteplads i Æresdivisionen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO