Brøndby-angribere fik gang i målformen i testsejr

Kamil Wilczek, Michael Uhre og Simon Hedlund kom alle tre på tavlen, da Brøndby slog Albertslund i lørdagens testkamp.

Lørdag eftermiddag dannede Albert Park i Alberslund rammerne for en venskabskamp mellem Albertslund IF og Brøndby IF, der henholdsvis hører til i  Sjællandsserien og Superligaen normalt. Der var altså lagt op til markante niveauforskelle forud for opgøret.

Brøndby startede med flere spændende og nye navne. Tørnæs var således tilbage mellem stængerne, og så var det også blevet til en startplads for den senegalesiske U20-landsholdspiller Formose Mendy, der i øjeblikket er på prøveophold hos Brøndby.

Selvom der Brøndby-spillerne er vant til markant højere niveau end hjemmeholdet fra Albertslund, skulle der alligevel gå 27 minutter før Brøndby kom på tavlen. Her var det Kamil Wilczek, der fik gang i målformen ved at gøre det til 0-1.

Næste scoring kom først et stykke inde i anden halvleg. Efter 74 minutters spil kom Michael Uhre nemlig på tavlen med en 0-2 scoring, der blot et minut efter blev fulgt op af endnu et Brøndby-mål, da Simon Hedlund scorede til 0-3.

Det blev kampens resultat, og dermed er Brøndby klar til at drage på træningslejr om tre dage.