• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Brøndby-fodbolddirektør: En mulighed, man skal gribe

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Andreas Maxsø var et emne, som Brøndby IF meget gerne ville have ind på holdet, forklarer Carsten V. Jensen.

Af Benjamin Lillelund

Godt nok er transfervinduet lige smækket i, men Brøndby IF hentede i dag en ny spiller ind på holdet i form af Andreas Maxsø.

Forsvarsspilleren fik sin kontrakt ophævet i KFC Uerdingen, og det har fodbolddirektør Carsten V. Jensen altså udnyttet til at hente Maxsø til Brøndby IF.

Det var netop Carsten V. Jensen, som stod bag salget af Andreas Maxsø fra FC Nordsjælland til Osmanlispor for to år siden, og de bliver genforenet nu.

- Jeg kender Andreas fra tidligere som en dygtig spiller og som en ledende figur i FC Nordsjælland. Og vi var utrolig kede af at miste ham på det tidspunkt, men når Andreas sætter sig noget i hovedet, så bliver det tit også sådan.

- Siden da er der sket nogle ting, der har muliggjort, at vi kunne komme på banen, og vi har så gjort os så attraktive, som vi kunne. For vi kunne jo godt se, at der er masser af fodboldspiller her, og det er en mulighed, man skal gribe, fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Brøndby IF får dermed nu endnu en spiller til midterforsvaret, efter de kort inden transfervinduets lukning hentede Sigurd Rosted. De råder også over Hjörtur Hermannsson, Anton Skipper og skadede Joel Kabongo.

Superliga

Mere Superliga

Fokus