• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Brøndby-målmand ramt af kasteskyts: Det er ikke normalt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Marvin Schwäbe siger, at han fik "et af de der små Underberg-glas" i hovedet, da Brøndby IF gæstede OB søndag aften. Målmanden afleverede det til dommeren.

Af Anders Dehn

Underberg er også kendt som "gaven til maven", men det er ikke alle kropsdele, den er en velsignelse for. Det kan Brøndby-målmand Marvin Schwäbe testamentere. Han fik nemlig en Underberg i hovedet under søndagens kamp, fortæller han til BT.

Det kom ifølge avisen fra OB's fans nede bag det ene mål, og selv om Schwäbe siger, at han ikke vil gøre et stort nummer ud af det, rapporterede han det trods alt til kampens dommer.

Læs også:Glad Brøndby-anfører efter sejr: En dejlig holdpræstation

- Det var et af de der små Underberg-glas, som blev kastet i hovedet på mig. Det er ikke normalt som målmand at blive ramt, men det er heller ikke noget, jeg vil tude over nu. Jeg afleverede det til dommeren efter kampen, og så må han tage den videre derfra, siger Marvin Schwäbe til BT.

Holdkammeraten Simon Hedlund fandt også en pløk på banen, men den menes at stamme et reklamebanner og altså ikke en OB-fan.

Læs også:Brøndby slår OB i regnfuld affære

Mens en enkelt OB-fan altså desværre ramte plet med sit kasteskyts, var holdets angribere anderledes upræcise. De lykkedes i hvert fald ikke med at komme på tavlen, så i stedet vandt Brøndby 2-0 på udebane.

Dermed halede Schwäbe og co. trit ind AGF på tredjepladsen - der er kun ét point op efter AGF's aflyste kamp mod Randers FC - og lagde afstand til et par af de andre top 6-bejlere. Der er aktuelt syv point ned til syvendepladsen, omend FC Nordsjælland har spillet en kamp færre.

Læs også:BIF-profil imponeret af debutant: Vi kommer til at se meget mere til ham

Læs også:Brøndby-træner med klar tale: Profil-salg giver plads til talenterne

Læs også:Brøndby-chef: Mere dansk identitet som klub

Superliga

Mere Superliga

Fokus