Brøndby-matchvinder: Benene føles tunge
2016-03-09 12:08
Foto: Brøndby IF

Brøndby IF's hovedsponsor Bet25 har fortsat opbakning til klubben, men bettingselskabet vil ikke afvise, at deres position kan komme i spil.

Brøndby IF har flere gange prøvet at være i et alvorligt stormvejr, og nu blæser det igen-igen på den københavnske Vestegn.

Midt i orkanens øje sidder bestyrelsesformand Jan Bech Andersen, der via sin søns profil på fanforummet Sydsiden Online har kritiseret blandt andre Thomas Frank og tidligere sportsdirektør Per Rud. Det har i dag fået Thomas Frank til at tage sit gode tøj og gå, og Jan Bech Andersen har givet udtryk for, at han er ked af det skete. Læg dertil, at Brøndby IF onsdag har fyret administrerende direktør Søren Vadland og præsenteret et underskud på 17 millioner kroner, og det er nærmest en tornado, vi er ude i rent stormvejrsmæssigt.

Alt dette har man naturligvis noteret sig med stor interesse i bettingselskabet Bet25, der er hovedsponsor i Brøndby IF, men den noget negative omtale får ingen umiddelbare konsekvenser for sponsoratet – i hvert fald ikke i første omgang.

- Det ændrer ikke noget som sådan. Jeg har fortsat stor tiltro til, at Brøndby kan levere det, vi har aftalt, at der skal leveres. Når det så er sagt, så er det selvfølgelig med ærgrelse, jeg konstaterer, at fokus lige nu er på alt det, der sker udenfor banen, for vores Bet25-logo sidder på spillertrøjerne og ikke på jakkesættene, siger Bet25's direktør Holger Kristiansen til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg kender Jan Bech Andersen, Morten Albæk og Troels Bech, og jeg kender dem som dygtige mennesker. Jeg ser det som, at vi er i et forhold med Brøndby IF, og vi bliver i det forhold, så længe vi får de rigtige tal og den rigtige awareness ud af det, og det har vi gjort indtil videre. Vi har valgt Brøndby IF, fordi vi har vurderet, at de kan give et forholdsvis nyt bettingselskab som Bet25 noget opmærksomhed, og det er sket. Vores opgave er, at folk skal vide, hvem Bet25 er, og det er min holdning, at samarbejdet med Brøndby har fungeret fint i den forbindelse.

Han understreger imidlertid, at Bet25 kan tage hovedsponsoratet i Brøndby IF op til overvejelse på et senere tidspunkt.

- Det her er en sag, der ser ud til at udvikle sig fra time til time, og jeg kan selvfølgelig ikke gennemskue, hvor det ender. Jeg kan ikke sige, at vores position ikke kan komme i spil, men jeg har fuld tiltro til, at spillerne kan levere varen på banen, så Bet25 fortsat kan få den rigtige awareness, lyder det fra Holger Kristiansen.

Bet25 har været hovedsponsor for Brøndby IF siden juli 2014.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO